JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUMAComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentrosDepartamentos/InstitutosEditores

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    DE INTERÉS

    Datos de investigaciónReglamento de ciencia abierta de la UMAPolítica de RIUMAPolitica de datos de investigación en RIUMAOpen Policy Finder (antes Sherpa-Romeo)Dulcinea
    Preguntas frecuentesManual de usoContacto/Sugerencias
    Listar por autor 
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor

    Listar por autor "Durán-Soria, Sara"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-4 de 4

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Dissecting the impact of environment, season and genotype on blackcurrant fruit quality traits 

        Pott, Delphine; Durán-Soria, Sara; Allwood, J. William; Pont, Simon; Gordon, Sandra. L; Jennings, Nikki; Austin, Ceri; Stewart, Derek; Brennan, Rex M.; Masny, Agnieszka; Sønsteby, Anita; Krüger, Erika; Jarret, Dorota; Vallarino Castro, José G.; Usadel, Björn; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (ELSEVIER, 2022-09-21)
        This work aims to determine the effect of genotype x environment (GxE) interaction that influence blackcurrant (Ribes nigrum) fruit quality. We applied metabolomics-driven analysis on fruits from four cultivars grown in ...
      • Efecto del ambiente en la calidad de los frutos rojos desde un enfoque metabolómico. 

        Durán-Soria, Sara (UMA Editorial, 2024)
        Los frutos rojos son un grupo no filogenético de frutos que se caracterizan por presentar dicho color rojo, el cual está asociado a la presencia de antocianinas. Esta tesis se centra especialmente en fruto de frambuesa y ...
      • Exploring a novel lipoxygenase as key enzyme in the biosynthesis of γ-dodecalactone in strawberry fruit. 

        Mora, José; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga; Pott, Delphine M.; Usadel, Björn; Durán-Soria, Sara; Vallarino, José G.[et al.] (2024)
        Domestical strawberries (Fragaria x ananassa) are consumed worldwide due to their organoleptic characteristics like their delicate aroma. Volatile organic compounds (VOCs) play an important role in strawberry volatilome ...
      • How does climate change impact berry fruit quality? 

        Durán-Soria, Sara; Pott, Delphine M.; Mesa-Marín, Jennifer; Allwood, J. William; Will, Frank; Jennings, Nikki; Pont, Simon; Gordon, Sandra. L; Austin, Ceri; Stewart, Derek; Brennan, Rex M.; Lewandowski, Mariusz; Celejewska, Karolina; Masny, Agnieszka; Jarret, Dorota; Sonteby, Anita; Krüger, Erika; Vallarino, José G.; Usadel, Björn; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2024)
        Berry fruits consumption has increased dramatically over the last decade due to its remarkable flavor and well-known health benefits. The demand for high-quality berry fruits and sustainable production methods is increasing ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
         

         

        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA