JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUMAComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentrosDepartamentos/InstitutosEditores

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    DE INTERÉS

    Datos de investigaciónReglamento de ciencia abierta de la UMAPolítica de RIUMAPolitica de datos de investigación en RIUMAOpen Policy Finder (antes Sherpa-Romeo)Dulcinea
    Preguntas frecuentesManual de usoContacto/Sugerencias
    Listar por autor 
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor

    Listar por autor "Roca-Rodríguez, María del Mar"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-3 de 3

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Effect of acute and chronic red wine consumption on lipopolysaccharide concentrations 

        Clemente-Postigo, María MercedesAutoridad Universidad de Málaga; Queipo-Ortuño, María IsabelAutoridad Universidad de Málaga; Boto-Ordóñez, María; Coín-Aragüez, Leticia I.; Roca-Rodríguez, María del Mar; Delgado-Lista, J.; Cardona-Díaz, FernandoAutoridad Universidad de Málaga; Andrés-Lacueva, Cristina; Tinahones-Madueño, Francisco JoséAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (Elsevier (The American Journal of Clinical Nutrition), 2013)
        Background: Chronic red wine (RW) consumption has been associated with decreased cardiovascular disease risk, mainly attributed to an improvement in lipid profile. RW intake is also able to change the composition of gut ...
      • Effects of glucagon-like peptide-1 on the differentiation and metabolism of human adipocytes. 

        El-Bekay, Rajaa; Coín-Aragüez, Leticia I.; Fernandez-García, Diego; Oliva Olivera, Wilfredo; Bernal-López, María Rosa; Clemente-Postigo, María MercedesAutoridad Universidad de Málaga; Delgado-Lista, Javier; Díaz-Ruiz, Alberto; Guzmán-Ruiz, Rocio; Vázquez-Martínez, Rafael; Lhamyani, Said; Roca-Rodríguez, María del Mar; Fernández-Veledo, Sonia; Vendrell, Joan; Malagón, Maria M.; Tinahones-Madueño, Francisco JoséAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (British Pharmacological Society, 2016-03-18)
        Glucagon-like peptide-1 (GLP-1) analogues improve glycaemic control in type 2 diabetic (T2D) patients and cause weight loss in obese subjects by as yet unknown mechanisms. We recently demonstrated that the GLP-1 receptor, ...
      • Lipopolysaccharide and lipopolysaccharide-binding protein levels and their relationship to early metabolic improvement after bariatric surgery 

        Clemente-Postigo, María MercedesAutoridad Universidad de Málaga; Roca-Rodríguez, María del Mar; Camargo, Antonio; Ocaña-Wilhelmi, Luis TomásAutoridad Universidad de Málaga; Cardona-Díaz, FernandoAutoridad Universidad de Málaga; Tinahones-Madueño, Francisco JoséAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (Elsevier (American Society for Metabolic and Bariatric Surgery), 2015)
        Background: Bariatric surgery usually results in metabolic improvements within a few days from intervention, but the underlying mechanism is not completely understood and may vary depending on the bariatric procedure. ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
         

         

        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA