JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUMAComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentrosDepartamentos/InstitutosEditores

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    DE INTERÉS

    Datos de investigaciónReglamento de ciencia abierta de la UMAPolítica de RIUMAPolitica de datos de investigación en RIUMAOpen Policy Finder (antes Sherpa-Romeo)Dulcinea
    Preguntas frecuentesManual de usoContacto/Sugerencias
    Listar por autor 
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor

    Listar por autor "Posligua-García, Joel"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-2 de 2

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Inhibition of Endothelial Inflammatory Response by HT-C6, a Hydroxytyrosol Alkyl Ether Derivative. 

        Marrero Capitán, Ana Dácil; Castilla, Laura; Bernal, Manuel; Manrique-Poyato, María InmaculadaAutoridad Universidad de Málaga; Posligua-García, Joel; Moya-Utrera, Federico; Porras Alcalá, Cristina; Espartero Sánchez, José Luis; Sarabia-García, Francisco RamónAutoridad Universidad de Málaga; Rodríguez-Quesada, Ana MaríaAutoridad Universidad de Málaga; Medina-Torres, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Martínez-Póveda, Beatriz AmparoAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (MDPI, 2023-07-28)
        Hydroxytyrosol (HT) is a bioactive phenolic compound naturally present in olives and extra virgin olive oil (EVOO) which is described as an antioxidant, antitumoral and antiangiogenic molecule. Previous studies of ...
      • The Extra Virgin Olive Oil phenolic compounds () oleacein and () oleocanthal inhibit tumor cell autophagy 

        Marrero Capitán, Ana Dácil; Posligua-García, Joel; Bernal, Manuel; Ortega Vidal, Juan; Salido, Sofía; Altarejos, Joaquín; Rodríguez-Quesada, Ana MaríaAutoridad Universidad de Málaga; Martínez-Póveda, Beatriz AmparoAutoridad Universidad de Málaga; Medina-Torres, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2023)
        Our group has recently shown that the antitumor Extra Virgin Olive Oil phenolic compounds (—)oleocanthal and (—)oleacein also behave as antiangiogenic agents. Interestingly, it has been described that phenolic compounds ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
         

         

        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA