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    Listar por autor "López-Jiménez, Auxiliadora"

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      • Anti-angiogenic properties of carnosol and carnosic acid, two major dietary compounds from rosemary. 

        López-Jiménez, Auxiliadora; García-Caballero, Melissa; Medina-Torres, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Rodríguez-Quesada, Ana MaríaAutoridad Universidad de Málaga (Springer, 2013-02-01)
        Antecedentes: El uso de las hojas de romero (Rosmarinus officinalis) y sus componentes como fuente de antioxidantes dietéticos y agentes aromatizantes está en continuo crecimiento. El carnosol y el ácido carnósico, dos ...
      • Comparison of the anti-angiogenic potential of hydroxytyrosol and five derivatives 

        López-Jiménez, Auxiliadora; Gallardo, Elena; Espartero Sánchez, José Luis; Madrona, Andrés; Medina-Torres, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Rodríguez-Quesada, Ana MaríaAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (Royal Society of Chemistry, 2018)
        Hydroxytyrosol is a phenolic compound present in extra virgin olive oil, either in free form or as derivatives, and related to some of the health benefits described for olive oil intake. We have demonstrated previously ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
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