JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUMAComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentrosDepartamentos/InstitutosEditores

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    DE INTERÉS

    Datos de investigaciónReglamento de ciencia abierta de la UMAPolítica de RIUMAPolitica de datos de investigación en RIUMAOpen Policy Finder (antes Sherpa-Romeo)Dulcinea
    Preguntas frecuentesManual de usoContacto/Sugerencias
    Listar por autor 
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor

    Listar por autor "Sozzani, Rosangela"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-7 de 7

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Characterizing the involvement of FaMADS9 in the regulation of strawberry fruit receptacle development 

        Vallarino Castro, José G.; Merchante-Berg, Catharina; Sánchez-Sevilla, José F; De Luis Balaguer, María Angels; Pott, Delphine; Ariza Fernández, María Teresa; Casañal, Ana; Posé-Padilla, DavidAutoridad Universidad de Málaga; Vioque, Amalia; Amaya Saavedra, Iraida; Willmitzer, Lothar; Solano, Roberto; Sozzani, Rosangela; Fernie, Alisdair R; Botella-Mesa, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Giovannoni, James J.; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (Wiley Online Library, 2019-09-18)
        FaMADS9 is the strawberry (Fragaria x ananassa) gene that exhibits the highest homology to the tomato (Solanum lycopersicum) RIN gene. Transgenic lines were obtained in which FaMADS9 was silenced. The fruits of these lines ...
      • Deciphering Strawberry Ripening by Tissue Specific Gene Regulatory Networks 

        Lucas-Reina, Eva; Trapero-Mozos, Almudena; De Luis Balaguer, María Angels; Martín-Pizarro, Carmen; Ramos-Alvelo, Martín; Sozzani, Rosangela; Botella-Mesa, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga; Posé-Padilla, DavidAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2018-07-12)
        During ripening, fruits undergo a number of metabolic and physiological changes leading to softening and improvement of characters such as flavor and palatability. Insights into transcriptome changes during strawberry fruit ...
      • Identificación y caracterización de genes implicados en la maduración y la calidad de la fresa 

        Martín-Pizarro, Carmen; Lucas Reina, Eva; Trapero-Mozos, Almudena; Meco, Victoriano; Sánchez-Gómez, Carlos; Vallarino Castro, José G.; De Luis Balaguer, María Angels; Rambla, José L; Toivainen, Tuomas; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga; Sozzani, Rosangela; Granell, Antonio; Botella-Mesa, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Hytönen, Timo; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga; Posé-Padilla, DavidAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2018-12-20)
        Ripening is a critical step for the development of flavor quality in fruits. This character has significantly declined in many fleshy fruits over recent decades. This is particularly significant in strawberry (Fragaria × ...
      • Strawberry GRN forever: insights into the transcriptional regulatory network controlling strawberry fruit ripening and quality 

        Martín-Pizarro, Carmen; Sánchez-Gómez, Carlos; Meco, Victoriano; Urrutia, María; Pillet, Jeremy; Lucas Reina, Eva; Trapero-Mozos, Almudena; Vallarino Castro, José G.; De Luis Balaguer, María Angels; Pérez-Sancho, Jessica; Bayer, Emmanuelle M.; Franco-Zorrila, José Manuel; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga; Sozzani, Rosangela; Botella-Mesa, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga; Posé-Padilla, DavidAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2022-07-01)
        Ripening is a critical step for the development of flavor quality in fruits. This character has significantly declined in many fleshy fruits over recent decades. This is particularly significant in strawberry (Fragaria × ...
      • Study of Transcriptional Regulatory Network Controlling Strawberry Fruit Ripening and Quality 

        Martín-Pizarro, Carmen; Urrutia, María; Meco, Victoriano; Sánchez-Gómez, Carlos; Pillet, Jeremy; Lucas-Reina, Eva; Trapero-Mozos, Almudena; Vallarino Castro, José G.; De Luis Balaguer, María Angels; Rambla, José Luis; Toivainen, Tuomas; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga; Sozzani, Rosangela; Botella-Mesa, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Granell, Antonio; Hytönen, Timo; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga; Posé-Padilla, DavidAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2021-01-19)
        Ripening is a critical step for the development of flavor quality in fruits. This character has significantly declined in many fleshy fruits over recent decades. This is particularly significant in strawberry (Fragaria × ...
      • Study of Transcriptional Regulatory Network controlling Strawberry Fruit Ripening and Quality 

        Martín-Pizarro, Carmen; Urrutia, María; Meco, Victoriano; Sánchez-Gómez, Carlos; Pillet, Jeremy; Lucas Reina, Eva; Trapero Mozos, Almudena; Vallarino Castro, José G.; De Luis Balaguer, María Angels; Rambla, José L; Toivainen, Tuomas; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga; Sozzani, Rosangela; Botella-Mesa, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Granell, Antonio; Hytönen, Timo; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga; Posé-Padilla, DavidAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2021-09-13)
        Ripening is a critical step for the development of flavor quality in fruits. This character has significantly declined in many fleshy fruits over recent decades. This is particularly significant in strawberry (Fragaria × ...
      • Transcriptional regulatory network controlling strawberry fruit ripening and quality 

        Martín-Pizarro, Carmen; Lucas Reina, Eva; Trapero Mozos, Almudena; Meco, Victoriano; Sánchez-Gómez, Carlos; Vallarino Castro, José G.; De Luis Balaguer, María Angels; Rambla, José Luis; Toivainen, Tuomas; Sozzani, Rosangela; Granell, Antonio; Hytönen, Timo; Posé-Padilla, DavidAutoridad Universidad de Málaga; Osorio-Algar, SoniaAutoridad Universidad de Málaga; Botella-Mesa, Miguel ÁngelAutoridad Universidad de Málaga; Valpuesta-Fernández, VictorianoAutoridad Universidad de Málaga[et al.] (2019-01-31)
        Ripening is a critical step for the development of flavor quality in fruits. This character has significantly declined in many fleshy fruits over recent decades. This is particularly significant in strawberry (Fragaria × ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
         

         

        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA