JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUMAComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasTipo de publicaciónCentrosDepartamentos/InstitutosEditores

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    DE INTERÉS

    Datos de investigaciónReglamento de ciencia abierta de la UMAPolítica de RIUMAPolitica de datos de investigación en RIUMAOpen Policy Finder (antes Sherpa-Romeo)Dulcinea
    Preguntas frecuentesManual de usoContacto/Sugerencias
    Listar por autor 
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor
    •   RIUMA Principal
    • Listar por autor

    Listar por autor "Arjona-Escudero, José Luis"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-5 de 5

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Characterization and thermophysical properties of rutile and alumina nanofluids 

        Arjona-Escudero, José LuisAutoridad Universidad de Málaga; Santos-Ráez, Isidro MaríaAutoridad Universidad de Málaga; Gómez-Merino, Ana IsabelAutoridad Universidad de Málaga (2019-07-01)
        The characterization in relation to shape and particle size of alumina and rutile suspensions was performed. The intrinsic viscosity exhibited the presence of nonspherical aggregates in both suspensions although TEM ...
      • A comparative rheological study of amaranth, wheat and chickpea doughs 

        Santos-Ráez, Isidro MaríaAutoridad Universidad de Málaga; Rubio-Merino, Julia; Rubio-Hernández, Francisco JoséAutoridad Universidad de Málaga; Gómez-Merino, Ana IsabelAutoridad Universidad de Málaga; Arjona-Escudero, José LuisAutoridad Universidad de Málaga; Serrano Martín, Noelia; Medina Jiménez, Lucía; Martín Salvador, Dario; Lara Sánchez, Luis; Guijarro Chirosa, Pedro[et al.] (2019-10-02)
        Legume flours due to their nutritional benefits (e.g., high levels of proteins, fiber, complex carbohydrates, micronutrients and vitamins) are ideal ingredients for improving the nutritional value of bread and bakery ...
      • Heat transfer enhancement using nanofluids in the compression exchanger in a solar Stirling engine 

        Santos-Ráez, Isidro MaríaAutoridad Universidad de Málaga; Arjona-Escudero, José LuisAutoridad Universidad de Málaga; Gómez-Merino, Ana IsabelAutoridad Universidad de Málaga (2019-07-02)
        In this paper a improvement in the heat exchange of a solar Stirling engine during the compression phase was studied. The viability of using nanoparticles as ceramic oxide (Al2O3 in water) at different concentrations ...
      • Rheological study of the aggregation state of alumina nanofluids 

        Arjona-Escudero, José LuisAutoridad Universidad de Málaga; Santos-Ráez, Isidro MaríaAutoridad Universidad de Málaga; Gómez-Merino, Ana IsabelAutoridad Universidad de Málaga; Rubio-Hernández, Francisco JoséAutoridad Universidad de Málaga (Hernández, M.J., Sanz, T, Salvador, A., Rubio-Hernández, F.J., 2017)
        The presence of alumina solid particles in aqueous phase induces a change in the viscosity of the suspension from Newtonian to non- Newtonian flow. Besides, the presence of solid particles is adequate for the use as a heat ...
      • Thermophysical and flow properties of coconut oil with silica fumed nanoparticles 

        Santos-Ráez, Isidro MaríaAutoridad Universidad de Málaga; Jiménez-Galea, Jesús JavierAutoridad Universidad de Málaga; Arjona-Escudero, José LuisAutoridad Universidad de Málaga; Gómez-Merino, Ana IsabelAutoridad Universidad de Málaga; Rubio-Hernández, Francisco JoséAutoridad Universidad de Málaga; Rubio-Merino, Julia; Tamames Rodero, Víctor[et al.] (2019-10-02)
        This work is concerned with the rheological and thermal study of silica fumed dispersed in coconut oil. The dispersed phase behave as a non newtonian fluid during the phase change. The addition of nanoparticles complicates ...
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
         

         

        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA
        REPOSITORIO INSTITUCIONAL UNIVERSIDAD DE MÁLAGA